What I wanna wear

Kulturel på en søndag!

berlin søndagberlin søndag 1berlin søndag 2


Sidder allerede og drømmer mig tilbage til weekend og hygge denne mandag formiddag. Puha jeg synes det er svært at komme igang igen! Jeg har haft en rigtig god weekend, hvor jeg har haft en masse bolde i luften. Brugte derfor min søndag på tømmermænd og rengøring af lejeligheden, som trængte til en støvsugning. Da jeg arbejder meget hernede i løbet af ugen, prøver jeg så vidt muligt at få set og lavet en masse i weekenderne. Derfor tog jeg også sidst på eftermiddagen ind til Potzdamer Platz, hvor Topographie des Terrors ligger. Det er et museum om Gestapo og SS og hvordan det udviklede sig igennem krigen. De havde også en særudstilling omkring de jødiske ghettoer, som var utroligt spændende. Er så småt ved at finde ud af hvad jeg skal ud at se næste weekend – dog håber jeg på at den skal bruges til flytning. Jeg krydser fingre!

Yesterday I visited the museum Topographie des Terrors. A very interesting place – these days with a special exhibition about the Jewish Ghettoes. Now, I’m just gonna daydream about next weekend’s plans, which hopefully gonna start with the beginning of a new chapter – my own appartement. 

//Mette

BLOGLOVIN INSTAGRAM PINTEREST

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I wanna wear