Berlin er rar / Status

What I wanna wear

winter layers

Langærmet kjole – Brun turtleneck – Boots – Michael Kors taske – Striktrøje med snøre – Handsker


Hej søde læsere! Er fyldt med energi på denne dejlige lørdag, hvor jeg netop er kommet hjem fra et super hyggeligt møde med en fotograf, som jeg skal skyde nogle billeder med hernede – det bliver godt at komme igang igen. Så humøret er højt, det er lørdag og jeg skal ud at skyde med Julie senere. Og det kan I forresten glæde jer til, fordi hun skal være med til at lave mine fremtidige billeder herinde. Hun er virkelig talentfuld, så det bliver et godt samarbejde er jeg sikker på! Jeg har i dag fundet lidt lækkerier frem til jer, da jeg desværre ikke har mulighed for at få shoppet det helt vilde for tiden… Med et depositum at lægge (forhåbentligt snart) så bliver jeg nødt til at være ansvarlig. Puha det er hård at være voksen!

Hvad er jeres planer for i aften? Og hvordan klarer I jer i voksenlivet, når shoppelysten trænger på?

Am working on a lot of new projects, which I’m really excited for. Just finish an interesting meeting with a fotographer and am going to shoot with my friend Julie later. She is going to help me more in the future with my pictures which I look forward to – she is so talented! In the meantime I’m trying to be responsible and not spend too much money on shopping. But a girl can dream! Have great weekend

//Mette

 

BLOGLOVIN INSTAGRAM PINTEREST

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin er rar / Status