Kulturel på en søndag!

The sunday feeling

berlin mette


Hej mine kære. Så er vi kommet ind i en ny uge, som forhåbenligt kommer til at gå stærkt! Jeg får nemlig besøg af min mor og bror på fredag, hvilket jeg glæder mig helt forfærdeligt til. Det er første gang de kommer herned siden jeg flyttede, så det bliver dejligt med et gensyn. Derudover skal vi også fejre min brors fødselsdag lørdag, så jeg skal lige have fundet en gave inden da.
Denne weekend er gået utroligt stærk og har budt på vilde kontraster i byen. Fredag var vi nogle stykker på Tresor, som er en kæmpe club for techno. Personligt er jeg ikke meget for den slags musik, men det var fedt at prøve noget nyt og man må jo sige at tyskerne er kendt for at have en kærlighed til den genre. Lørdag smuttede Kira og jeg til en club i den helt anden boldgade – The Pearl, som bliver beskrevet som en af de hippeste steder hernede. Jeg har efterhånden besøgt stedet et par gange og det har so far altid været en succes. Det er fedt med den alsidighed, som de har i Berlin og det får virkelig nattelivet i København (og i særdeleshed Kolding) til at virke tamt i forhold til haha.
Så som I nok kan forstå, blev søndagen brugt på at pleje tømmermænd og spise fastelavnsboller, som en af mine nye søde kollegaer havde inviteret mig over til. Efterfølgende endte vi på min absolutte yndlingsrestaurent hernede, hvor de seriøst laver verdens bedste pizzaer. Jeg holder virkelig af at afslutte en uge på en god måde – det giver mig energi til at starte en ny. Hvad med jer? Hvordan har jeres weekend været?

Had a crazy weekend with great friends and great parties. Tried for the first time ever to go to a techno club and even though it might never be something i’ll be that much into, I have to admit that the atmosphere was cool. Due to a little too many drinks, I spent my Sunday with hangover and friends. We went to my favorite restaurant and it was a perfect ending of a good week. It also gave me a lot of energy for the new one, which hopefully gonna feel short, since my family is coming to visit me. How was your weekend?

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kulturel på en søndag!