#Summer16 outfits

Her går det godt

13523881_10209986662446589_1047395077_o
13493327_10209986662366587_1170440150_o


Tiden løber virkelig stærkt for tiden og jeg nyder hvert et sekund hernede i skønne Berlin. Den er desværre også ved at løbe ud og jeg flytter tilbage til DK igen om under en måned… Det er dog ikke med min gode vilje, men jeg bliver nødt til at studere og at gøre det på tysk er jeg ligesom ikke helt så frisk på. Desværre. Derfor har jeg også travlt for tiden med at komme ud og se det hele. I sær fordi vejret er så lækkert hernede med 32+ grader. Man har derfor al mulig grund til at udforske alle de dejlige steder, som Berlin har at byde på. Derfor tænkte jeg også lige, at jeg ville vise jer, hvor jeg har brugt denne weekend henne.

Monkey Bar / Budapesterstrasse 40

Monkey Bar er som tidligere nævnt, min absolutte yndlingsbar. Foruden at lave de mest kreative og velsmagende drinks, så har de den flotteste udsigt ud over hele Ku’Damm området. Det  gør stedet svært vanedannende! Stedet er ret turistet og der er altid proppet – om aften kan man også godt komme til at stå i en laaang kø. Men når det så er sagt, er det også det værd. Med turisterne kommer der nemlig også utroligt mange spændende mennesker og jeg har af den grund brugt utroligt mange aftener på at sidde og tale med mennesker fra hele verden.

Der er fri entre men priserne er høje – endda nok lidt over danskerpriser

Haubentaucher / Revalerstrasse 99

Det meste af denne weekend har jeg brugt på Haubentaucher. Det ligger i Raw-området ved Warshauerstrasse i Østberlin og er et sted jeg for nyligt har opdaget. Selve området minder meget om Christiania (ligesom resten af den østlige side) og midt i det ligger så dette sted, som mest af alt minder om en lille oase. Der er strandsand, pool og en masse barer samt god musik og massere af unge mennesker. Berlin har somsagt ingen strand og derfor er byen fyldt med søer og badeområder. Kunsten er derfor at finde et sted hvor Herr und Frau Deutschland ikke slæber alle deres børn med – og Haubentaucher er et af dem. Stedet minder lidt om poolområderne ved hotellerne sydpå og det er nok også det, som gør stedet så populært. Jeg er ret pjattet med det og det ligger heldigvis heller ikke langt fra hvor jeg arbejder, så det er bestemt også et sted jeg regner med at smutte hen efter arbejde i løbet af ugen! Om aften, særligt i weekenderne, forvandler stedet sig til noget mere club-a-like.

Entre 5 euro og priserne ligger højt for østberlin – men bestemt stadig billigt i forhold til danske priser!

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Summer16 outfits