Gode alternativer til mælkeprodukter

Update fra sygesengen

sygesengen


Siden jeg kom tilbage fra Berlin i mandags, har jeg været ramt af sygdom – og med det, menes den der nu-kommer-efteråret-sygdom, som man altid får. Det har for mig betydet, at jeg har lagt under dynen med skiftevis ingefær- og kamillethe, mens jeg har set Sex and the City, spist Toffifee og haft ondt af mig selv. Jeg kan heldigvis i dag se en ende på det og glæder mig til i morgen at kunne vende tilbage til hverdagen (og uni) samt forhåbentligt være fri for min trælse hoste. Her til eftermiddag har jeg også haft overskud til at forberede et par indlæg om min Bread&Butter weekend, så mere om det kommer også snart. Derudover kan jeg fortælle:

  • Regnvejr og sygdom er en ret øv kombi. Man føler sig altså altid bare ekstra syg, når man kan se det regner udenfor.
  • Sex & The City bliver man ALDRIG træt af.
  • Jeg er begyndt at lave legat ansøgninger. Det er en process som tager m*********ing lang tid, så hvis du er i samme situation som mig, men ikke er gået i gang – så går du altså i gang nu. Okay?
  • Hvorfor er der ingen, som har fortalt mig hvor sindsygt mange legater, der er at søge??? wow
  • Jeg har intet mindeværdigt købt i Berlin udover en masse fine sokker og et par sutsko. Men nu havde jeg også pakket så meget, at jeg endte med at skulle tage noget af mit tøj på I LUFTHAVNEN på vejen derned, da de ellers mente, at jeg havde for meget i min kuffert.
  • Når man bare ligger i sin seng og har ondt af sig selv, har man meget tid til at tænke over hvordan tingene var for præcist et år siden. For ja, jeg har jo faktisk boet i København i et år nu.
  • Disse tanker er ikke rare at få afbrudt af en håndværker, som begynder at bore (igen) etagen under mig.

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode alternativer til mælkeprodukter