I just ordered...

Kender I Yves Rocher?

mettesommer yves rocher

Purifying Micellar Water // Purifying Cleansing Gel // 24h Intense Hydrating Gel Cream // Moisture Boost Concentrate


Hej mine kære! Som I nok husker, var jeg for en lille månedstid siden en tur til København, hvor jeg deltog i et event. Her var jeg så heldig at få et bedre bekendtskab til Yves Rocher og deres produkter. I den forbindelse fik jeg også lov til at få nogle produkter med hjem, som passer til min hudtype og jeg har derfor den sidste måned prøvet en ny rutine af. Jeg er i sær det seneste år i forbindelse med mit tidligere arbejde, begyndt at gå utroligt meget op i plejningen af min hud og har tidligere holdt mig trofast til et mærke mærke, men det er altid godt at prøve noget nyt og da jeg i forvejen havde hørt meget godt om mærket, var jeg utroligt spændt – og jeg må sige at være rigtig glad for det!
Da jeg i forvejen har en sund og balanceret hud, bruger jeg derfor produkterne fra deres Sebo og Hydra serie, da de er med til at give ekstra fugt (hvilket huden aldrig kan få nok af!) og jeg er i den forbindelse blevet rigtig glad for deres
rensevand og serum. Begge føles virkelig godt på huden og efterlader den frisk. Desuden føles de heller ikke fedtet på huden, hvilket jeg synes at hudplejeprodukter let gør og rensevanden får heller ikke mit ansigt til at føles stramt. Når det kommer til priser er Yves Rocher også utroligt fair og ligger fra omkring 70kr, hvilket også gør det muligt for langt de fleste at være med og jeg føler ihvertfald at man får meget for pengene.
Jeg tror at både serum og rensevanden kommer til at blive en fast del af min rutine, da de matcher godt med det jeg allerede har, blot til en langt bedre pris. Rensegelen var også god, men sværger nok lidt for meget til mine mudderprodukter der, som også passer godt ind i min hverdag. Dagcremen var ligeledes også rigtig fin, dog føles den nok lidt fed for mig til om dagen (skyldes måske også at jeg normalt bruger en, som er ultra let i konsistensen), men det hænger nok sammen med, at det er en 24h creme. Derfor har jeg faktisk brugt den om aften i stedet, hvor den passer mig langt bedre og hvor jeg heller ikke har make up eller andet til at fylde på huden. Er der andre af jer, som har erfaringer med mærket? Eller bruger I måske nogle andre tricks?

 

//Mette Sommer

 

– Indlægget er lavet i samarbejde med Yves Rocher, men indeholder 100% min egen holdning. Indeholder også affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just ordered...