Ting jeg elsker ved kvinder

Update på singlelivet

Jeg ved ikke hvordan det er lykkedes, men min første tid som single efter 4 år er gået ualmindeligt hurtigt. Det er ret så forvirrende pludseligt at skulle finde sig selv igen – eller så at sige klare sig alene igen. Oveni er der sket så meget og der har været så mange følelsesmæssige op og nedture at det har været svært at have styr på sig selv. Der er sikkert flere end mig som kan nikke genkendende til det, men ikke desto mindre er det en vild omvæltning som kan være hård at acceptere og ikke mindst forstå. Så giv en kommentar eller et smil hvis i kan nikke genkendende til bare én eller flere af de følgende situationer eller følelser:


Verdens bedste veninder har det med at ringe til dig konstant og slæber dig med til alverdens ting for at få din hjerne til at tænke på alt andet end det. I det hele taget er de bare overdrevne game på at snakke om gossip, følelser og hvordan-du-får-ham-ned-med-nakken-planer mens I skal trøstespise over en masse kalorier. Eller drikke en del små sure med æble.

giphy

Man indser pludseligt hvor meget tid man har til sig selv og håbløst forsøger man derfor at få sig selv i den der topform man altid i januar snakker om at opnå. Og at holdtræning er hårdere end man skulle tro.

500x342x3793d7209ec75bb29fe7ff4d

 Man drager på sin første bytur i ekstrem fuld tilstand og ens single veninder kan ikke vente med med at få lov at se dig atter folde ud i nattelivet. De synes desuden også at små sure er verdens bedste ide. Mange gange.878095

Når du så er ret ædru og ret godt tilpas, og ekskæresten så pludseligt skriver til dig efter ikke at have givet livstegn i en måned at han er ked af det som er sket og ønsker dig alt det bedste i livet. Det er også træls for ham, men ikke desto mindre bruger du så resten af din aften på at diskutere med dig selv om han skal have lov til at være uden svar eller med en 5 siders lang sviner.

i-appreciate-your-concern-but-kindly-fuck-off

Når ekskæresten dagen efter offentligtgøre sit nye forhold på facebook. Og glemmer at selvom man gør så jeg ikke kan se opslaget, så er det ikke ensbetydende med at resten af verden ikke kan – og derfor nok skal sende samtlige 1000 screenshots til mig. Og at pigen vidst nok var en sidebitch. Behøver jeg at fortælle mere?

tumblr_inline_n04urby1qf1r2m22z

Når det så faktisk går fuldstændigt op for dig at du er mere værd end alt det og skal videre. At det faktisk måske er det bedste som er sket gennem hele jeres forhold. Og at du desuden også ser skide godt ud.

giphy (2)

Når du så med din nye positive energi efterfølgende åbner en tinderprofil og en sød fyr skriver en uskyldig besked til dig, som 30 sekunder senere handler om hvordan han vil binde dig op med tape efter første date. pænt nej tak.

tumblr_mdgkh9JNt81qgvq8to1_500Når du så faktisk møder en real-life sød fyr og prøver at flirte tilbage. (Ærligt piger hvordan flirter man overhovedet?) Forstår stadig ikke hvordan det kan være så svært. Jeg må virkelig være kommet ud af form siden jeg skal være så akward hele tiden haha!

tumblr_ml9zncHulu1s68fweo1_500


At the end of the day piger, så tror jeg bare det er vigtigst at vi uanset hvilke svære faser vi kommer gennem her i livet prøver at grine lidt af det. Jeg har de vildeste humørsvingninger, men ærligt tror jeg også at det er fordi jeg har givet mig selv lov til det at jeg nu faktisk føler mig nogenlunde ovenpå. Det og takket været en del chokolade.

//Mette

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg elsker ved kvinder