Update fra sygesengen

Bread&&Butter by Zalando

bread and butter

Tiden går hurtigt når man har det sjovt – ihvertfald er det allerede en uge siden, at jeg var i Berlin til Bread&Butter by Zalando, med tre af mine veninder fra studiet. Det var faktisk lidt sjovt hvordan, at vi overhovedet endte med at komme afsted; Vera og jeg havde skrevet opgave i marketing omkring Zalando og faldt i den forbindelse over deres event. Da to af vores andre fælles veninder fra holdet også var friske, bookede vi billetterne og selvom det er flere måneder siden, så fortrød vi ikke et sekund, da vi endelig kom afsted. Jeg har desværre ikke været den skarpeste til at tage gode billeder derinde fra (instastory og snappen blev dog flittigt brugt), men jeg kan fortælle så meget, at det var mega fedt! Flere store mærker som Karl Largerfeldt, Top Shop og Puma var tilstede men også danske såsom Mads Nørgaard og Selected. Derudover var der den vildeste BOLD stemning, med alt fra breakdance og candyfloss til matcha kursus og mobilt diskotek. Dertil kom selvfølgelig også flere inspirerende fashion talks og shows.

Foruden alt dette bidrog alle de besøgene også for vildt til den gode stemning. Noget af det, som jeg altid har elsket ved Berlin er berlinernes forståelse for personlig stil. De tør at tage chancer og prøve grænser af på en helt anden måde, end hvad vi er vant til herhjemme. Og jeg elsker det. I sær den stil, som præger østberlin har altid været en kæmpe inspiration for mig. Fashionbilledet var selvfølgelig også præget af flere store modebloggere, instagrammere og youtubere, som også deltog – jeg var så heldig at se Caro Dauer, som er en af mine helt store stilikoner og vis blog jeg har fulgt nærmest siden sin begyndelse.
21458510_10214327191317098_403378914_ogirls

Vi havde købt billetter til alle tre dage, men brugte også en del tid i byen. De andre piger havde so far mest været i Berlin som turister, og jeg tror (håber), at de også syntes, at det var sjovt at se byen fra en ny side. Jeg havde dem med på flere af mine stamsteder såsom Neni, Monkey Bar, Habana, RAW og min lokale döner biks, samt viste dem rundt i områder, som de aldrig havde sat deres ben i før. Vi ente også op på Milja & Schäfa, som er et sted jeg flere gange har gået forbi, da jeg boede i Friedrichshain. Der fik vi den lækreste brunch og jeg kan varmt anbefale jer andre også at prøve det. Den ligger tæt på Ostkreuz og serverer brunch stort set hele dagen, hvilket er super praktisk efter en rigtig berlinerbytur.

Hvis I ligger inde med et godt berlinertip, skal I som altid være mere end velkommen til at dele det herunder

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra sygesengen