Sommer, badedragter og Puma Sneakers

Berlin bleibt Berlin

berlin mette sommerberlin mette sommerberlin mette sommerberlin mette sommer


Så er jeg tilbage efter en hyggelig mini-ferie med min veninde i Berlin. Vejret var desværre ikke rigtigt med os, men der var heldigvis tørt det meste af tiden. Jeg var afsted med min veninde Mia, som jeg lærte at kende, da jeg boede dernede. Vi bor begge igen i Danmark i hver vores ende af landet, og det er dejligt, at vi på trods af afstanden stadig har holdt vores venskab.

Noget af det, som vi talte meget om på turen, var hvorvidt vi kunne kalde det ferie: det føltes nemlig ikke rigtigt sådan. Når man først har boet et stykke tid i en by, så forsvinder også noget af den spænding som følger med, ved at være et nyt sted – og det er Berlin jo ikke for os mere. Vi farer ikke længere vildt i gaderne eller, synes at en køretur i turistbus eller et smut forbi Brandenburger Tor er noget, som skal nåes. Men glæden ved byen er der i allerhøjeste grad stadig, og vi havde en super hyggelig tur, hvor vi lavede alt det, som vi plejede at lave: gik i byen om aften, shoppede på Budapesterstraße og i området omkring Weinmeisterstraße om dagen, spiste döner på Kottbusser Tor, drak fancy drinks på Monkey Bar og gik rundt i de hyggelige gader i Kreuzberg og Friedrichshain med en cappuccino i hånden. Altså var alt præcist som det skulle være.

Næste gang jeg smutter til Berlin bliver i slutningen af august. Jeg har nemlig fået lokket et par af mine veninder fra studiet med til Zalandos event Bread&Butter. Til jer, som ikke ved hvad det er, er det en form for fashionfest, der ligger fordelt over tre dage, hvor flere store brands kommer og viser deres kollektioner frem. Og så er det for helt almindelige mennesker, som du og jeg. De afholdte det første gang sidste år, hvor navne som Gigi Hadid, A$AP Rocky og Caro Dauer var forbi og de har lovet et endnu bedre show i år – så jeg glæder mig helt vildt!

Hvis I vil læse mere om Bread&Butter og evt. købe billetter kan I gøre det her.

 

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, badedragter og Puma Sneakers