Udsalget fortsætter hos Asos!

Berlin er rar / Status

brandenburger tor vin monkey bar


Nu har jeg officielt boet hernede i to uger og tænkte, at det var tid til at jeg lige fik gjort lidt status over, hvad jeg har lært i starten af dette forløb. Jeg nyder det virkelig og har endnu ikke haft et sekund, hvor at jeg har været i tvivl om, hvorvidt at dette var det rette valg for mig. Weekenden er gået hurtigt – startede med en bytur med nogle søde piger fra mit nye job, lørdag en masse tømmermændsshopping med en veninde og nu søndag hvor jeg prøver at samle lidt op inden vi går ind i den nye uge… Jeg har ihvertfald lært en masse!

Jeg er ihvertfald meget bedre til at gøre rent, end hvad jeg troede. Det må komme af, at jeg ved at der ikke er andre til at gøre det

Jeg kan meget bedre lide at være alene, end jeg troede. Og det der med at vide at jeg nu HVER lørdag og søndag har fri er altså guld værd at kunne igen efter halvandet år med 6-7 arbejdsdage!

Monkey Bar er mit nye stamsted. (Ej kan man allerede tillade sig at kalde det det??) (Jo det kan man godt, fordi at de lækre bartendere kan huske mig lol) Det er en såkaldt rooftop-bar med udsigt ud over Kurfürstendamm og Tiergarten. Min snap har været ret bombet med stedet, men det er altså også virkelig lækkert. Og tæt på Maccen når man skal hjem

Der er virkelig mange lækre fyre i Berlin. Det gælder dog bare lige om at finde en hvis engelsk matcher

Den bedste döner får man hos Döner International tæt ved Kortbusser Tor. 2,90€ og så er du sendt direkte i himlen mit alles

Når prisen står i euro bliver man hurtigt vildledt til at tænke, at alting er meget billigere…

Man værdsætter sin mor tusind gange mere når, man for første gang står alene med alt vasketøjet

Jeg håber aldrig at jeg pludseligt bliver syg hernede. Så den anden dag en mand får et anfald og måden ambulancefolkene talte og behandlede ham på, fik ikke ligefrem mig til at springe med ind i ambulancen…. Av tysk er bare ikke så omsorgsfuldt et sprog!

København kommer hurtig til at virke utroligt lille, når man først har prøvet at tage en Ubahn i forkert retning – og du først opdager det lige inden endestationen. I det hele taget elsker jeg følelsen af at kommer op fra Ubahn og føle, at jeg er i en ny by ved hvert stop haha

Når man sidder over en cafelatte med sine danske kollegaer og taler om hvordan Tinder kan være med til at skabe et netværk. Øh what?

Hvis I gerne vil følge videre med i hvad jeg går og laver, så husk at I altid kan følge mig på snapchat mettesommer1

Am doing a quick status on my experinces with the German capital so far. Remember to add me on snapchat mettesommer1 if you wanna stay updated!

//Mette

 

BLOGLOVIN INSTAGRAMPINTEREST

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalget fortsætter hos Asos!