Find din yndlingsduft billigere

Vi ses Kolding / Moving to Berlin

berlin


 

Hej igen alle søde læsere

Puha hvor har jeg dårlig samvittighed over ikke at have ladt jer høre fra mig de sidste par uger. Men sagen er den, at der er sket noget ganske stort, som jeg stadigvæk ikke helt kan fatte endnu. Jeg flytter til Berlin. Ikke om et år eller om et halvt, men faktisk om mindre end en måned. Woaw. Det er virkeligt stort for lille mig, som indtil nu stadig ikke har prøvet at stå helt selv med alle regningerne og alle voksenbekymringerne og jeg glæder mig helt ufatteligt til at få lov til at smage på det virkelige liv.

Når man nu som jeg vælger ikke blot at flytte hjemmefra, men faktisk også at flytte til et andet land er der en masse ting, som man skal have styr på og det stresser mig ærligt en smule. Hvad skal jeg gøre med min bank? Hvad skal jeg gøre med job? Hvad skal jeg gøre med lejelighed? Hvad skal jeg, hvad skal jeg hvad skal jeg… Titusinde ting som der ligepludseligt skal komme styr på mens jeg samtidigt skal passe mit job, som bestemt ikke er blevet hverken nemmere eller mindre i forbindelse med juletiden og prøve at finde tid til familie og venner, som også alle gerne vil bruge tiden med mig. Men nu er der heldigvis ved at komme styr på det – Jobbet er sikret med første dag d. 5 januar, lejeligheden er næsten i hus og den sidste samtale med banken er i morgen. Fedt! At jeg sådan flytter afsted kommer også til at give mig meget mere plads herinde på bloggen og jeg glæder mig til at komme tilbage til en normal arbejdsuge hvor jeg kan holde weekenden fri. Det bliver en helt ny start.

Som nogen af jer nok også har fulgt med på på min snap mettesommer1 så er jeg også netop hjemvendt fra byen, hvor jeg blandt andet juleshoppede en helt del og gik rundt på de hyggelige julemarkeder, som er overalt i Berlin. Jeg kan ihvertfald kun opfordre jer til at kigge med derinde, hvis I undrer jer over hvorfor her nogengange bliver lidt stille 😉

Det var alt for nu, knus

Im moving to Berlin next month and am super excited. Can’t wait for the new beginning and to start a new life in the German capital.

 

//Mette

1 kommentar

  • Amazing things here. I am very happy to see your poht.Tsanks so much and I’m having a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find din yndlingsduft billigere