Koncerterne du ikke vil gå glip af

Månedens produkt / En Hollywood hemmelighed

fashion tape

Fashion tape


Kært barn har mange navne – jeg plejer at kalde det min bedste ven, men fashion tape bliver tilsyneladende også kaldt for Hollywoodstjernernes hemmelighed (Selvom der vidst ikke er meget hemmeligt over det mere, når Kim Kardashian har fortalt, hvordan at hun bruger det). Anyway så har jeg valgt at november måneds produkt er denne fashion tape. Den jeg bruger er fra Hunkemöller, koster kun 40.- og er uden tvivl den, som jeg har haft mest succes med.
Til jer som ikke har hørt om produktet før, så er det en super smart ”tape”, som man kan tage under stropløse toppe eller kjoler med udskæring, for at være sikker på, at tøjet bliver siddende hvor det skal. Jeg bruger den desuden også gerne til kjoler, hvor jeg viser meget hud/bryst, for at være sikker på at mine bryster sidder, som de skal. Umiddelbart tror jeg dog det er op til den enkelte, hvordan det bedst fungerer – hvis du har meget store bryster, tror jeg måske ikke helt den kan holde dem, men for mig, er den ihvertfald helt perfekt og kan give den flotte kavalergang, som en god Bh ellers giver – bare uden at man kan se den. Jeg bruger den faktisk også gerne som nipple cover, hvilket igen også fungerer fint for mig, men selvfølgelig også afhænger af størrelsen hos den enkelte. Anyway så er jeg glad for at bruge det i stedet for de mere traditionelle, som for eksempel dem her, da jeg udover, at synes man ofte kan se kanten af dem af dem i silicone, også samtidigt er sikker på, når jeg bruger tapen, at brysterne sidder hvor de skal grundet den dobbelte tape/klister den har.

BONUS INFO: Jeg har testet den i både fuld og ædru tilstand 😉

//Mette

– Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncerterne du ikke vil gå glip af