Når du nu vælger at være utro...

Long lasting summer nights

13128931_10209572095522675_2145053366_o

Foundation // Pudder // Blush // Solskinspudder


Hej mine kære! I Berlin er der for alvor kommet gang i de mange fester og nu hvor solen er begyndt at komme frem, sker simpelthen så mange fede ting, at man føler, at man konstant går glip af noget. Sidste weekend havde jeg, som nogen af jer nok så på snappen, en ”turist i Berlin weekend”, hvor den stod på fem dages fest. Det var hårdt men også utroligt fedt at få den der ægte berliner vibe, på klubber som Watergate og House of Weekend og derefter slutte det hele af med  den 1. Maj, som bød på vild gadefest i Kreuzberg. I det hele taget er det, at gå ud i Berlin lidt af en opgave, da man udover at gå i byen efter genre også skal regne med at holde meget længere. Jeg har aldrig haft så lange byture, som jeg har hernede, hvor man typisk kommer hjem ved 8 tiden om morgenen (Og faktisk ofte møder folk, der først er på vej i byen der!!) Derfor vil jeg også i dag give jer lidt inspiration til hvordan i holder looket en hel dag. Sommerens fester betyder mindre mørke og mere lys og derfor er det altså også vigtigt, at man ihvertfald som pige, formår at lægge en make up, som holder hele natten uden at smatte sammen. Derfor vil jeg også gerne abefale jer mine faste ”party venner”, som består af følgende:

Foundation: Nok det vigtigste for at se frisk ud hele natten er en god foundation. Jeg har vidst tidligere nævnt, at jeg bruger forskellige foundations alt afhængig af hvad jeg skal. Når det kommer til at skulle i byen sværger jeg til denne Pro longwear waterproof foundation fra Mac. Den er vandfast, holder ufatteligt godt og redder dig mildest talt for alt – hverken spildte drinks, bumser, gråd eller en omgang kysseri med en fyr kan få den af. Og næste morgen når man vågner og har glemt at få makeuppen af, er den der skam stadig. Et godt tip er dog at købe en god makeup fjerner for dine porrers skyld – den er nemlig også svær at få af i badet.

Pudder: Jeg bruger Mineralize Skinfinish og dutter den på huden efter at min foundation (og eventuelle concealer) er tørret. Jeg bruger den over hele ansigtet men særligt ved næsen og panden, hvor jeg har en tildens til at skinne lidt.

Blush: Er for mig næstefter foundation, den vigtigste ting i min makeuptaske. Jeg bruger Mac’s Powder Blush i farven Harmony, som er min vigtigste hjælper, når jeg ligger contour makeup. Den har den perfekte farve for mig og kan både fremhæve kindben og mine træk ved kæben, samt formindske min ret brede pande.

Solskinspudder: Er en ting jeg stadig eksperimenterer lidt med. Dog er det jo ved at blive sommer og man kommer derfor ikke uden om den, som et flot finish. Jeg bruger igen Mineralize Skinfinish, dog i farven Soft & Gentle. Den giver et dejligt gyldent skær og jeg bruger den gerne som highlighter til mine kinder.

Håber I nyder vejret!

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du nu vælger at være utro...