Her går det godt

Back to reality

image


Hej bloggis! Så er jeg tilbage igen efter en måneds pause. Der er sket en masse – blandt andet har jeg forladt Berlin og er nu tilbage i Danmark, hvor jeg på søndag flytter til København. Jeg er nemlig blevet optaget på mit drømmestudie, så nu skal jeg de næste tre år bruge min tid på at læse Interkulturel Markedskommunikation på CBS og jeg glæder mig helt vildt!

Det bliver lidt af en omvæltning, at komme tilbage til bøgerne igen efter to sabbatår. Men jeg føler mig også klar nu – selvom det at give slip på Berlin var hårdere, end jeg troede. i sær det at komme tilbage til Kolding var hårdt. Først gav jeg byen skylden, men siden har jeg opdaget, at det faktisk er min egen. Det er min skyld, at jeg ikke kan være i Kolding mere. Jeg har ændret mig. Og det er jeg slet ikke ked af. Tværtimod faktisk. Med fare for at lyde bedrevidende eller få skabt en dårlig stemning, så har jeg virkelig lært en masse af at være afsted alene i en storby. Og det vigtigste her, har været at livet er for kort til sladder og negative mennesker. Med al respekt – de sidste syv måneder har været de vildeste og bedste i mit liv, og jeg har erfaret at tiden for nogen har stået fuldstændigt stille. jeg har ihvertfald opdaget, at der er blevet snakket så rigeligt herhjemme om mig og mit liv (tak til Snapchat, min bedste ven) og nu er jeg pludselig snobbet, fordi jeg ikke længere vil bruge tid på sladder og snak om den nyeste Lyngby vase. Folk vokser fra hinanden, man finder nye veje og stier og jeg har fundet en ny i forhold til visse venskaber. Når alt dette er sagt, har jeg selvfølgelig også mange andre venskaber, som jeg har været lykkelig for at komme hjem til. Blandt andet har jeg efter halvandet år endelig set min veninde Cosima igen, som har været bortrejst til Australien. Vi skal også læse på samme universitet – og selvom CBS er stort, så glæder jeg mig til igen at bruge en masse tid sammen med hende.

Nu vil jeg fortsætte mit arbejde med flyttekasserne 🙂

//Mette

 

 

 

2 kommentarer

  • Haha, hvor er det sjovt! Vi har begge boet i Berlin og er begge kommet til København og studerer begge IMK på cbs. Sikke et tilfælde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha, ja det må du nok sige 😀 Kan være vi får øje på hinanden når forelæsningerne begynder igen – indtil da, må du ihvertfald have held og lykke med eksaminerne!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her går det godt