The sunday feeling

Mig som vegetar?

Hej mine kære! I dag vil jeg dele en ting med jer, som jeg har gået og tænkt over i et stykke tid. Det startede egentligt alt sammen med, at jeg fandt ud af hvor dyrt kød er i forhold til alle andre ting. Og med det, så mener jeg ikke så meget priserne- de er som derhjemme, men mere i forhold til hvor få dage, der er til i en bøf i forhold til en bakke æg og en agurk. Derudover så har jeg igennem det sidste halve år mødt en del, som er vegetarer og jeg synes faktisk det er ret spændende. Forstå mig ret jeg elsker virkelig en god bøf og den skal gerne være så rød som muligt, men på det seneste har jeg virkelig ikke spist meget af den slags, faktisk slet ikke siden jeg flyttede herned. Jeg har holdt mig til fisk og æg og til tider lidt kylling og så har der ellers kun været bøf på menuen, når jeg har spist mig en dürum i spisepausen. Og det underlige er at jeg faktisk ikke har savnet det.

At det har været så nemt har virkelig fået mig til at overveje om det, at spise så meget kød virkelig er en nødvendighed for mig? Fordi jeg forstår også godt ideen med, at man gør det for at tænke på miljøet og fordi det er synd for dyrene at leve og blive slagtet under grove forhold. Samtidigt synes jeg også det virker til at de vegetarer, jeg har mødt er mere i kontakt med dem selv på en eller anden underlig, muligvis spirituel måde. Det synes jeg er vildt cool. Selvfølgelig  er jeg godt klar over, at man når man spiser æg og fisk ikke er en rigtig vegetar men det føles alligevel ret godt og ret tæt på. En karrywurst i ny og næ ser jeg skam intet problem i, men jeg gad godt høre om der er nogen af jer derude, som har erfaringer med denne livsstil og hvad I generelt synes om det? Jeg er ihvertfald blevet fristet.

Thinking about going vegetarian after I lately have been living without my red beef. I feel tempted by this lifestyle and would love to hear if you have any experiences from vegetarism? What do you think?

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The sunday feeling