Vi ses Kolding / Moving to Berlin

New In / Pandora Bracelet

pandora armbånd pandoraarmbånd


Jeg har en ting med smykker og særligt dem, som Pandora laver. Derfor vil jeg i dag vise jer dette smukke armbånd, som jeg har fået af min mor (og ja jeg ved godt at jeg med jævne mellemrum viser jer deres smykker, men det er altså ikke sponsoreret!) Normalt er jeg godt nok mest til ure, når det kommer til mine håndled, men dette armbånd er simpelthen så smukt. Jeg har selv valgt vedhænget ‘‘strålende galakse”, som er fint og enkelt, ligesom dem jeg allerede har til mit læderarmbånd derfra.

Der er mange flotte charms for tiden, men jeg holder gerne mine forholdsvis simple, da jeg synes, at det ellers hurtigt kommer til at se rodet ud. Men det er selvfølgelig også smag og behag. Dog synes jeg, at det er fedt når folk har købt deres charms ud fra en særlig historie eller begivenhed i deres liv – så bliver det pludseligt meget mere personligt.  Hvad synes I? I kan finde armbåndet her samt andre fine smykker fra Pandora her.

Showing off my new Pandora bracelet which I’m absolutely in love with. I like my jewelry simple and am not a big fan of too many charms – at the other hand it’s really nice when people buy them with a story behind. What do you think? You can find the links above

 

//Mette

 

BLOGLOVININSTAGRAM PINTEREST

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses Kolding / Moving to Berlin