Torsdagstip: KIKO MILANO

My birthday wishes

Birthday wishes
Hej mine kære. Nu er der under en måned tilbage inden det bliver min fødselsdag. Jeg har valgt ikke at tage hjem men i stedet fejre den hernede. Om to uger holder min farmor nemlig fødselsdag, så der tager jeg alligevel hjem og fejrer hende og ser familien. Derfor er der jo selvfølgelig også blevet bedt om ønskeseddel og det synes jeg ærligt talt var en anelse svært. Dels fordi jeg lige har fået ny lejelighed hernede, dels fordi at jeg faktisk ikke mangler noget lige nu! Jeg er måske i forvejen lidt for god til bare at købe det, som jeg godt kunne tænke mig, men i år synes jeg faktisk, at det er særligt slemt. Desuden er der også mange ting lige nu – tiden er ved at være inde til at jeg skal beslutte mig for hvorvidt, at jeg tager tilbage til Danmark og læse eller om jeg skal blive hernede og gøre det.  Der er dog stadig nogle ting, som jeg godt kunne tænke mig. En af de der flotte pelsjakker, som er perfekte til efteråret kunne være rigtig lækkert samt en af de plakater med tryk af et bestemt område. Derudover er jeg jo rigtig glad for Pandoras smykke og særligt deres ringe.

Det er jo faktisk lidt et luksus problem ikke at vide hvad man skal ønske sig i fødselsdaggave, men omvendt synes jeg også at mine forældre og bedsteforældre også skal tænke længe, når det er deres tur til at blive fejret. I det hele taget synes jeg at min begejstring over en up coming fødselsdag har været faldende de sidste par år og jeg ser ikke frem til det på samme måde, som da jeg var 10 eller 17. 21 Er jo heller ikke så gammelt endda, men jeg synes godt nok, at jeg i år har forventninger til dagen, som en af de ”kedelige voksne”, der gerne bare nøjes med lidt smurte fødselsdagsboller. Er det sådan det er at blive ældre?

// Mette

– indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip: KIKO MILANO