New In / Pandora Bracelet

Fedtet hår – gå nu væk!!

fedtet hår fedtet hår


Siden jeg flyttede herned har jeg haft et problem – mit hår er begyndt at være ekstremt fedtet. Og med fedtet mener jeg ikke sådan diskret skinnende næ nej det er tæt langs hele min hovedbund og jeg føler at det klistrer til mine fingrer når jeg rør det. Overdrivelse fremmer forståelsen haha. Jeg ved ikke lige hvad der sker – jeg plejer aldrig at have fedtet hår og synes ikke det er fordi jeg har gjort de store ændringer.

Den eneste forskel er shampooen så det er ihvertfald et sted at starte tænker jeg. Normalt bruger jeg enten den her fra Aussie eller den her fra Lee Stafford. Det var bare ikke lige dem stod stod på hylden i Lidl da jeg handlede første dag, men derimod en fra Garnier (Den selv samme som jeg klarede mig fint med i 2 måneder i Etiopien, men der vaskede jeg også kun hår én gang i ugen) Kan det være fordi der er silikone i? Jeg har prøvet at læse bagpå men kan umiddelbart ikke se nogen fy ingredienser… Hvis der sidder nogle hårspecialister derude så smid endelig en kommentar 😉 I mellemtiden vil jeg på jagt efter en ny shampoo!

My hair is getting really oily since I came to Berlin. I don’t understand why but am blaming it on the shampoo. Normally I only use brands like Aussie or Lee Stafford but this time i bought a cheep one from Garnier (Which is the same as the one I used in Ethiopia) Leave a comment if you have any tips or idea how I can get rid of my problem! 

//Mette

 

BLOGLOVININSTAGRAMPINTEREST

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In / Pandora Bracelet