Turen går til - Barcelona!

Hvordan du får langt og misundelsesværdigt hår

hår mettesommer


Jeg har af en eller anden grund altid haft noget med hår. Altid drømt om at få lange, tykke og sunde lokker, som altid sad perfekt i alt slags vejr. Det har jeg så bare ikke. Om skylden skal skydes på mine sammenblandede gener fra en skaldet far og en mor med tykt krøllet hår, skal jeg ikke kunne sige, men jeg har virkelig prøvet mange ting af for at blive tilfreds. Alt fra hair extensions til forskellige serums, som skulle får håret til at vokse er blevet prøvet, bare for at jeg har måtte indse, at det der numselange hår, det ikke er noget, som kommer til at ske for mig. Til gengæld har jeg med tiden lært et par tricks og fif, som kan få ens hår til at se skide lækkert ud alligevel.

Slap af med din føntørre. Virkelig. Det er unødvendig varme, så hvis du har tiden og det ikke er pisse koldt udenfor så lad det lufttørre i stedet

Det samme gælder glattejern, bølgejern og krøllejern. Med mindre at du er på vej på date for at møde den kommende mand i dit liv, så prøv at undgå disse ting. Og hvis du så alligevel har en dum tot, som peger den forkerte vej, så glat kun den – men ikke hele håret.

Invester i en god shampoo og balsam og skift mærke fra tid til anden. Det kan altså virkelig være din redning, hvis du synes, at du har problemer med tørt eller fedtet hår, ligesom jeg havde i starten, da jeg boede i Berlin. Jeg skifter som regel mellem mærkerne Lee Stafford, Syoss, Aussie og Redken. Her vil jeg i sær anbefale denne shampoo og conditioner, som er dem, jeg skifter til når nu min nuværende shampoo fra Syoss er løbet tør.

Glem heller ikke at bruge en god serum og varmebeskytter. Lige nu bruger jeg en kokusolie, som jeg købte, sidst jeg var på ferie, men denne fra joico plejer jeg også at være rigtig glad for. Som varmebeskytter har jeg endnu ikke fastlagt mig på noget, men denne leave in fra Rapunzel of Sweden er jeg glad for.

Drop den daglige hårvask. Det er en virkelig dum fejl, som vi alle laver fra tid til anden, men dit hår har virkelig ikke godt af det. Få dig en god vane i stedet. Jeg læste på et tidspunkt noget Kim Kardashian havde sagt om sin rutine og har ladet mig inspirere deraf – den holder ikke hvergang men er et godt udgangspunkt. Første dag: løst hår uden brug af styling eller produkter. Anden dag: glattet hår eller hestehale. Tredje dag: hestehale eller bølget hår. Fjerde dag: Knold eller hårvask.

OG MIT BEDSTE TIP: Husk at mind andre om hvor fint hår du har! 😉  Tag flotte hår selfies og spam din snapchat venner med videoer hvor dit hår er on fleek. Tips til din pose er evt at tage et selfie hvor man mest af alt kan se dit hår. (Ligesom på mit smarte billede) Læn dig en anelse tilbage i nakken og bøj i ryggen og bum, så har du det længste og smukkeste hår. Husk filter. Den skulle gerne være safe så haha!

//Mette

 

– Indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til - Barcelona!