Black Beauties

Ginger Juice / Shot

ginger mette sommer


Godmorgen! I dag tænkte jeg lige at jeg ville give jer et lille tip til hvordan jeg fra tid til anden gør min morgen lidt mere sund og lækker. Jeg var nemlig så heldig at få en juicepresser i fødselsdagsgave som jeg siden har brugt til alverdens sunde juicer og smoothies. Det er så let at trylle en masse ting frem og det kan sagtens svare sig, hvis man ligesom jeg, har et lidt for stort forbrug inde hos Joe & The Juice. En ting som jeg i sær er blevet helt tosset med er blandt andet ingefær som jeg ofte i store mængder får presset gennem maskinen. Jeg ved godt at man typisk kun drikker det i mindre shots, men jeg starter tit min morgen med en større portion. Hvad jeg bruger er

1 x økologisk ingefær i mellem størrelse

3-4 x æbler (Lige nu bruger jeg dem vi har fra haven)

Jeg presser det hele gennem maskinen og hælder det derefter direkte over i et glas. Juicen er bedst når den er helt frisk og er rigtig god sammen med skyr (med hjemmelavet müsli hvis jeg har ekstra god tid) og får virkeligt sat gang i kroppen selv på de lidt mere våde efterårsmorgener.

Good morning! Today I’ll give you a small tip how to make the perfect ginger juice for your breakfast. All you need is 1 ginger and 3-4 medium sized apples which you put in the juicer. Fast and easy – a strong healthy ginger juice to wake you up in the cold mornings!

//Mette

BLOGLOVININSTAGRAMPINTEREST

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Beauties