Playlisten til min vodkajuice

At rejse er at leve

Sådan sagde H.C. Andersen ihvertfald. Og det er i aller højeste grad også et citat, som jeg lever efter. Som jeg før har nævnt, planlægger jeg at holde endnu et sabbatår, hvor jeg har en masse drømme, som jeg håber på at kunne indfri. (I kan læse lidt mere om dem og hvad jeg har gjort so far, her) I sær har jeg et brændende ønske om at tage til Israel. Det er en drøm, som jeg har haft siden 1.g, da jeg skrev Dansk/Historie opgave om korstoge og det er noget, som jeg planlægger at føre ud i livet inden for det næste år. Min planlægning af turen er blevet en del lettere i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg også har det fordel, at de fleste af mine kollegaer kommer fra landet og derfor blandt andet, kan give mig lidt insider tips. Jeg forestiller mig at tage afsted i ca 5 uger, hvor jeg vil kombinere frivilligt arbejde og rundrejse. På min liste over ting jeg skal nå, har jeg blandt andet at besøge Grædemuren, Det døde Hav, Fødselskirken og at gå Via Dolorosa. Desuden har jeg valgt selv at planlægge den her tur og derfor er jeg også allerede gået igang med forberedelserne!

Derudover har både Rusland og Egypten også altid budt på historie og seværdigheder, som jeg har følt mig særligt fascineret af, hvilket derfor også sætter dem på min must liste. Det samme gælder Tyskland, som jeg langt fra er færdig med at udforske. Har I nogle steder, som I bare må besøge? Hvis I sidder derude og har tips eller ideer til en af mine destinationer, så modtages de med kyshånd!

 

//Mette

4 kommentarer

  • Jeg har selv et enormt stort ønske om at se Paris eller London – selvom det ikke er de største steder, så er det bare noget jeg skal se inden jeg dør i hvert fald.

    Men det lyder virkelig spændende når du sådan fortæller om de lande du gerne vil besøge og se! <3

    Knus
    http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har endnu heller ikke set hverken Paris eller London og de er bestemt også på min rejseliste 😉 Giver dig helt ret i at det er steder, som man bliver nødt til at opleve!

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var i Israel i efteråret og det var en fantastisk oplevelse! Israel er et spændende land som rummer en masse historie. Så spændende et sted!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playlisten til min vodkajuice