På bogjagt i Berlin

Hjemme vil altid være i Kolding

20427072_10213924217002992_889386679_o


Nu er min måned i Kolding så småt ved at være slut, og det er ved at være tid til at pakke kufferten igen. Jeg tager tilbage til København på lørdag, og glæder mig til at se min roomie og veninder igen. Derudover har jeg også en masse ting, som jeg skal nå i august, og jeg får derfor travlt, inden uni begynder igen i starten af september.

At være hjemme i min hjemby en hel måned føltes faktisk lidt som en udfordring i starten; fordi hvordan bliver det liiige at ”flytte” hjem igen? Men heldigvis er tiden gået utroligt hurtig. Mange venner og veninder er også blevet i byen, og de har været rigtig gode til at huske, at jeg kom hjem, så at vi har kunnet ses. Derudover har jeg selvfølgelig også hele min familie i jylland, og meget tid er også gået med at være sammen med dem. Den anden dag var jeg for eksempel på Koldinghus (hvor det fine billede også er fra) for at se Prins Henriks jadesamling, sammen med min mormor og morfar. De bor i Sønderjylland og kommer derfor ikke så tit til Hovedstaden – så er det jo rart at man i stedet kan mødes i ”6000 Slicetown”. 😉

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På bogjagt i Berlin