Yves Rocher

Jeg er blevet nomineret til Rabble Blog Awards 2017

18362794_10213073847304281_1231779080_o


Jeg beklager overstående ret akavede filtersnap, men det er sådan cirka så cool, at jeg var, da jeg skulle fortælle min veninde, at jeg var blevet nomineret til Rabbles Blog Award. Det vil sige så cool man efter en enkelt eller to tidlige weekends drinks, godt humør og en ”nååå ja jeg har sgu lige fået en kæmpe anerkendelse for det der, jeg går rundt og skriver om mig selv på nettet.”

Fordi for mig er bloggen faktisk en ret privat ting i et meget offentligt forum. Jeg taler sjældent om den, deler den sjældent på mine sociale medier og hele min opførsel omkring den er generel ret atypisk i forhold til mange andre bloggere, som jeg kender. Derfor bliver jeg også stadig altid overrasket når folk, jeg kender fortæller, at de kan lide mine indlæg eller at mine pointer har rørt dem i deres eget liv. Blandt andet slog min veninde faktisk op med sin kæreste efter at have læst dette indlæg, men det er vidst en helt anden historie 😉

Så hold op hvor er det stort, stort for lille mig at der er nogen derude, som læser med herinde og godt kan lide det, jeg skriver. Og at det så ovenikøbet er nogle af folkene bag Rabble netværket, som jeg er en del af, der synes om det jeg laver – ja det gør mig sgu pisse stolt.
Det er faktisk også det, der er essensen af Rabble Blog Awards; det er en award, som gives fra bloggere til bloggere. Hvor vores branche simpelthen internt får mulighed for at give hinanden et kæmpe skulderklap for de mange tanker og timer, som vi bruger på at udtrykke os selv gennem skrift, billeder og videoer. Og det synes jeg er pisse fedt! Det er desuden også første gang, at de afholder Rabble Blog Award, hvilket jeg synes gør det ekstra spændende at se, hvordan det hele udvikler sig.
Som en del af konkurrencen skal jeg også nominere 3 bloggere, som jeg synes har kvalitet og fortjener et skulderklap inden for følgende tre kategorier

Livstilblog: Her har jeg valgt søde Dinas blog dinachristiansen.bloggersdeligt.dk, som er en sundhedsblog, hvor hun kommer med alt fra tips til sund madlavning til tricks og vejledning til hvordan du får mest muligt ud af din træning. Jeg er bestemt ingen ekspert når det kommer til at holde mig i form, men gennem hendes blog og i sær Instagram har jeg hentet meget inspiration til min egen træning. Hun er desuden også super flink og jeg var så heldig at møde hende til et event jeg var til i efteråret.

Modeblog: Her har jeg valgt den dygtige Johanne Kohlmetz blog johannekohlmetz.dk. Johannes blog var en af de første jeg selv begyndte at læse, og selvom mange ting er sket siden at jeg første gang læste et af hendes indlæg, så følger jeg stadig trofast med i, hvad det er hun går og laver. Derudover leverer hun også altid god kvalitet på både tekst og billeder, samt har en rigtig lækker garderobe, som jeg godt gad var min egen.

Skønhed: Cecilia Demant er en youtuber, som jeg for nyligt har stiftet bekendskab med. Hun laver nogle utroligt fine indslag, som har fået mig til at bruge en del tid på hendes kanal – i sær de videoer hvor hun tester produkter (Jeg er ret slem til bare at sværge til Mac, bare fordi det er Mac haha). Derudover er hendes smag virkelig god og jeg har hentet meget god inspiration til min egen make up fra hende. Link til Cecilias kanal finder I HER 

//Mette

PS.I skal selvfølgelig også være mere end velkomne til selv at stemme på jeres favorit ved at sende en mail til info@rabble.com

Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk.

-Indlæg skrevet i samarbejde med Rabble.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher