5 grunde til at jeg har sagt FUCK i dag

Når der kommer nyt hjemmefra

17976837_10212869051424512_1121359165_o


 

Noget af det som jeg ved fylder meget hos mange, som vælger at flytte langt væk hjemmefra er det her med om ens veninder så også falder fra. Og måske du står i situationen lige nu, nu hvor afslutningen på gymnasiet også kommer nærmere?

Til dig vil jeg sige at du kan være helt rolig. For mig synes jeg faktisk at det har været stik modsat. Når man bor længere væk fra hinanden tror jeg på at man også værdsætter hinanden mere og det har ihvertfald for mig betydet vi i min venindegruppe, er langt mere positive og får brugt tiden med hinanden langt mere fornuftigt. Jeg vil endda gå så langt og sige at nogle af mine veninder er jeg blevet tættere med efter, at jeg flyttede væk første gang. Det ligegyldige bliver ligesom skåret væk. Det skal selvfølgelig også siges at der er nogen som falder fra og som jeg ikke længere ses med. Men det er jo også en naturlig ting af det at blive ældre – man lære så at sige at finde ud af hvilke veninder man faktisk er veninder med. Hvem er det som vi er sammen med af pligt og hvem er det vi er sammen med fordi vi faktisk har noget tilfælles? Under alle omstændigheder vil jeg sige at uanset hvor du er henne af lige nu i livet skal du aldrig lade veninderne holde dig væk fra at starte på dit drømmestudie i den anden ende af landet eller at tage springet og flytte til udlandet.

Jeg kommer jo oprindeligt fra Jylland og turen til København kan derfor både være spændende men også utrolig lang for de af mine veninder som har valgt at blive eller læse andre steder i landet. Og der er noget hyggeligt ved også pludseligt at blive byguide. Dette mærkede jeg i forrige weekend, hvor min veninde var forbi da hun skulle have lavet sine læber. Vi fik spist en masse lækker mad og jeg fik brugt København på en måde som jeg ikke er vant til – på den måde som gjorde at jeg blev forelsket i byen for efterhånden mange år siden nu. Så det var på mange måder rigtig godt for os – og i sær mig, som kan mærke at 2. semesters eksaminer begynder at nærme sig. 🙂

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 grunde til at jeg har sagt FUCK i dag