Back to school outfits og lidt om 2. semester

Mandag kom The Weeknd forbi

mette sommer


I mandags var jeg ligesom så mange andre, inde at se The Weeknd til hans udsolgte koncert i Royal Arena. Det var mere end held at min veninde og jeg fik billetter til showet og jeg havde glædet mig vanvittigt.  Var der nogen af jer, der havde været lige så hurtige? Vi havde den fedeste aften og jeg synes at han leverede et fantastisk show med en kanon stemning og passion til alle os fremmødte. Derudover er det altid fedt at være til en koncert, hvor folk virkelig synger til. På stort set alle sange, men i sær hit som ”Starboy” og ”Earned it” skrålede folk med, med sådan et kraft at hovedpersonen knap nok selv behøvede – det var vildt!

I det hele taget bliver de næste par uger i koncerternes tegn for mig. Mandag spiller BANKS i Vega og min roomie og jeg skal ind at se hende sammen. Derefter går turen til Berlin den 8., hvor  jeg dagen efter skal med min veninde fra byen ind og se Drake til hans Boy Meets the World Tour. Jeg er KÆMPE Drake fan og er tæt på at sige at det bliver det største, som kommer til at ske for mig i 2017 haha. Har I nogle koncerter I ser frem til?

 

//Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school outfits og lidt om 2. semester