Back to reality

Back to school

Back to school

 

Ripped jeans // Nike sko // Ralph Lauren polo // Jakke // Kjole // Boots


Hejsa bloggis. Lige nu er intro-dagene i fuld gang på CBS og vi har allerede både været til introfest og på rustur. Indtilvidere er jeg positiv over for alt det nye, selvom jeg har lidt svært ved at affinde mig med, at det nu skal være bøger og fremtiden og ikke mig selv og nuet, som jeg skal have fokus på. Jeg glæder mig dog til at komme igang med mit studieliv og heldigvis, har jeg også fået fikset en god husleje og et studiejob, sådan at jeg har mulighed for at tage nogle weekender væk og have det sjovt, mens jeg studerer.
Første officielle skoledag er på torsdag og som altid føler jeg også lidt, at den dag kræver et nyt outfit – like new school, new life kinda… Andre som kender den følelse? Jeg overvejer ihvertfald noget ala det, som jeg har fundet frem til jer. Umiddelbart tænker jeg det kunne være flot med noget sommerligt med bare ben – problemet er bare, at jeg ikke ligefrem har fået en sommertan haha. Hvordan har I det med første skoledag? Eller I har måske allerede haft den?

//Mette

-indeholder affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to reality