Long lasting summer nights

Studenterkjolen 2016

Graduation day

Kjole 1 // Kjole 2 // Kjole 3 // Kjole 4 // Kjole 5 // Kjole 6


Der er sikkert mange af jer derude, som snart bliver studenter. Jeg kan selv huske, da jeg blev det for snart to år siden – det var den vildeste tid og jeg tænker ofte tilbage på det og savner det. Man bliver lige pludseligt ekstremt voksen og for de, som ligesom jeg vælger at tage et sabbatår efterfølgende, så står man ligepludseligt overfor en helt ny verden, hvilket jeg også tidligere har skrevet et indlæg om her.

Der var titusende ting jeg skulle have styr på dengang, men jeg kan huske, at noget af det som var aller vigtigst for mig, var at jeg fandt den rigtige kjole. Faktisk endte jeg med både at have en kjole og en buksedragt – men især kjolen, som jeg fandt hos Zara, var jeg rigtig glad for. Derfor har jeg i dag også fundet lidt inspiration til jer. Min egen kjole var lidt en blanding af nummer 2 og 4, som jeg synes er utroligt flotte. Der er som sagt ingen, der siger, at det skal være en kjole (bukser synes jeg måske er en smule kedeligt) så prøv også gerne en buksedragt. Et par af de jeg har fundet ovenover er faktisk buksedragter og jeg er helt vild med nummer 1.

// Mette

-Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long lasting summer nights