Torsdagstip: Kiko Milano

The Pyjamas Trend

Pyjamas Trend

Kjole // Blazer // Bukser // Bluse med print // Stribet bluse // Boho med print //Stribet buksedragt


Hej mine kære! Jeg har i denne weekend besøg af min faster og onkel fra Danmark. Det er rart at se dem – den del af familien hører til blandt mine absolutte favoritter og det er dejligt at bruge tid sammen med dem igen. Som nogen af jer måske også bemærkede på mine andre sociale medier, så tog jeg i mandags på et kort visit til København, hvor jeg tirsdag deltog i et bloggerevent arrangeret af Tradedoubler, hvor blandt andre også Yves Rocher og Boozt.com var med. Det var en utroligt hyggelig dag og jeg glæder mig til snart at fortælle jer meget mere om, hvad der kom ud af den dag.

En af de ting som jeg blev inspireret meget af i tirdags er den her pyjamastrend, som mere og mere er begyndt at vise sig. Min veninde Mia ser altid fantastisk ud i hendes ”nattøj” og jeg er selv blevet lidt bidt af den, må jeg indrømme – i sær fordi meget af Mango og Zaras tøj nu her, er kraftigt inspireret af den her trend. Ovenstående inspiration er et godt eksempel på Mangos fortolkning og jeg er for eksempel helt vild med den stribede bluse og den med girafprintet. Også den hvide kjole synes jeg er super fin – den kræver nok bare lige, at det bliver lidt varmere hernede. Ellers er et alternativ, som jeg selv har været hoppet i et par gange, en buksedragt. Jeg har en sort, lidt baggy af slagsen, fra Moss Copenhagen som man typisk finder mig i om søndagen sammen med en kikset knold og et par solbriller. Jeg har også en anden, som jeg gerne bruger, når jeg går i byen. Den er fra Only, men har desværre ikke kunne finde den online. Den er SÅ fin, i et lækkert silke-like materiale og med et flot v-cut foran. Jeg plejer gerne at style den med løst naturligt hår, hvilket også passer fint til tendensen. Hvad synes I om denne trend? Er det fjollet eller hvad tænker I?

//Mette

-Indeholder afiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip: Kiko Milano