Hala from Copenhagen

Man må hjælpe hvor man kan

11055306_1287448057937498_7845553902674199049_o11952736_1287268684622102_1203657007481533340_o


Så blev det også min tur til at kommentere lidt på det som sker i Danmark. Som vi alle sammen nok efterhånden er blevet klar over, så er der lige nu en stor flygtningestrøm som løber gennem Danmark. Mænd kvinder og børn flygter op gennem Europa og gennem Danmark for at slippe for de grusomheder, som foregår i deres hjemlande. Der er meget snak om hvorvidt Danmark gør nok og om hvad det er at vi skal gøre. Den diskussion er jeg glad for at vi har. Desværre er der også mange som ikke ønsker at vi skal deltage i alt dette, blandt andet vores kære minister Inger Støjberg, som gør alt for at tegne skræmmebilleder af vores dejlige land, så flygtningene ikke har lyst til at komme her. Jeg har ikke lyst til at kommentere for meget på det, folk må have den holdning til flygtninge som de vil, så længe de bare huske at respektere dem som mennesker. Det er ihvertfald det som betyder noget for mig. Min personlige holdning er den at meget af det her kunne være undgået hvis Danmark og resten af verden havde gjort mere for at hjælpe i nærområderne. Gjort mere ved ISIS og have kæmpet mere for at der kunne være et trygt nabolag at lade deres børn vokse op i. Når det er sagt ved jeg selvfølgelig godt at det ikke er lige til at skabe verdensfred, men så må vi i det mindste sørge for at hjælpe dem når de nu forsøger at skabe sig denne trygge tilværelse, hvilket jeg mener alle mennesker, unge som gamle, har krav på. Heldigvis er der mange danskere som har det på samme måde og synes vi skal hjælpe dem. Det er jeg stolt af. Og heldigvis er det ikke alle flygtninge som tager til Sverige, i frygt for vores samfund og det er jeg sikker på at vores land en dag kommer til at få gavn af. Ikke mindst er der utroligt mange ting som vi kan lære af hinanden – så hvis en gruppe syrere flytter ind i dit nabolag, så vær med til at skabe en god dialog fra starten af. Så kommer vi måske alle til at have det godt en dag.

Husk at I kan støtte Dansk Folkehjælps indsamling med 150kr og være med til at gøre en forskel ved at sende FLYGTNING til 1999

//Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hala from Copenhagen