Mid skirt trenden

Bloggen får besøg!

Hej bloggis! I dag har vi besøg af Michael fra dobbeltmode.dk. Her finder i en masse modetips og inspiration til både mænd og kvinder. Derfor synes jeg også, at det er super fedt, at han har lyst til at komme med et input og et nyt synspunkt, når jeg som sagt lige nu, har rigtig meget fokus på kjoler 🙂

Desuden tænker jeg, at det kunne være sjovt, at køre noget mere gæsteblogging, så smid gerne en kommentar om jeres tanker omkring dette. I mellemtiden tag rigtig godt i mod Michael og jeg håber, at I vil kunne få noget inspiration til jeres næste kjole!


Kjoler til kvinder – gør den lille forskel

Kjoler er noget af det eneste, kvinder har helt for sig selv. Tossede designere har gennem tiden forsøgt at ændre på dette, men heldigvis uden held, så kjolen er stadig det mest kvindelige og feminine symbol på den lille, men vigtige forskel. Mænd er godt nok vilde med kjoler, men de vil ikke selv have dem på. Brug ikke bare dine kjoler til fest, tag dem også helst frem i hverdagen, hvis du vil se godt ud og være smuk og feminin.

Kjoler til kvinder året rundt

Når solen kommer, er der ikke noget rarere at have på end en fin, kjole i tyndt stof, gerne med et sødt mønster. Med sandaler og solbrune sommerben, bliver det ikke finere. Er man ikke tilpas med de helt korte, så vælg en længere model, bare den er luftig, ærmeløs eller med korte ærmer. I koldere tider skal der strømpebukser og tykkere stof til, helst lange ærmer og ellers med en jakke, et sjal eller cardigan over, så man kan holde varmen. Vælg modellen efter sæsonen, selv den flotteste sommerkjole klæder ingen med blå læber. Det handler ofte om god inspiration, via modeblogge såsom Dobbeltmode.

Tilpas også skoene efter vejret, der må lukkede sko til, når kulden indtræffer og der er strømper på. Sandaler er forbeholdt bare fødder. Med eller uden hæl er en smagssag, men der er ingen tvivl om, at høje hæle og kjoler altid er et super godt match. Igen gælder det om, hvad man føler sig bedst tilpas i og føler man sig som en kikset giraf på stylter, så ser man også sådan ud. Skønheden kommer indefra, er en sandhed med modifikationer, men er man i den perfekte kjole med det rigtige tilbehør, har man det godt med sig selv og dét kan ses.

Kjoler til kvinder med og uden kurver

Der findes kjoler til alle typer kvinder, så der er slet ingen undskyldning for ikke at gå med dem. Den rigtige kjole styrker selvtilliden, ved at tydeliggøre dine unikke feminine former.

En god kjole skal camouflere de mindre heldige steder og fremhæve de bedste træk ved figuren. Et stort uformeligt telt klæder hverken de ultra slanke eller dem med lidt ekstra på sidebenene.

Brug lidt tid på at finde lige din næste kjole, den hænger med garanti på en bøjle et sted og venter. Har man endnu ikke oplevet glæden ved at få den helt rigtige kjole på, der bare sidder lige som den skal og får dig til at smile ved synet af dit spejlbillede, så er der al mulig grund til at intensivere jagten. Er selvkritikken for hård, så få lidt hjælp og assistance fra en god veninde, Der kan se på tingene med andre og mildere øjne.

 

 

//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mid skirt trenden